Az alábbiakban szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét néhány, a sportutazásokkal / jegyvásárlással kapcsolatos fontos tudnivalóra.

Kérjük, olvassa el a tájékoztatót és ha további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Az általunk kínált eseményekre szóló belépőjegyek úti célja az esetek túlnyomó többségében valamelyik európai nagyváros.

Beutazási szabályok, vízumkötelezettség, egészségügyi tanácsok:

EU-s állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal, vízum nélkül utazhatnak, és ott 90 napot engedély nélkül tartózkodhatnak. A beutazás alkalmával az úti okmány valódiságán, érvényességén kívül mást nem ellenőriznek. Az anyagi fedezet igazolása nem szükséges. Az EU-n belüli utazások esetében nincsenek olyan egészségügyi tudnivalók, melyek kifejezetten eltérnének az itthoni tudnivalóktól. Ajánlott mindenre kiterjedő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötése. Biztosítás köthető itt.

Éghajlat, pénznem:

A mediterrán térségben legenyhébb a tél, míg a mérsékelten meleg nyári hónapokra 22-24 °C fokos középhőmérsékletek jellemzők. A csapadék éves eloszlására jellemző, hogy a kontinentális belső régiókban nyáron esik több, a mediterrán parti sávban viszont télen. Az Európai Unió legtöbb tagállamában a fizetőeszköz az euró. Fontos kivétel ez alól sportutazásaink vetületében Nagy-Britannia, ahol a fizetőeszköz az angol font. További hasznos információt, egyéb úti céljainkról szóló leírást honlapunkon megtalálja!

Sürgősségi telefonszám:

 

A voucheren mindig megadunk egy magyar nyelvű sürgősségi mobilszámot, asszisztenciát! Bármely probléma (nem érkezett meg a belépőjegy a voucheren feltüntetett időpontig, sérül belépőjegy, nem a megrendelt kategóriában stb) esetén kérjük jelezze! Ennek elmulasztása esetén függetlenül, hogy megoldódott vagy sem a probléma utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, amennyiben azt nem jelezte!

Belépőjegy vagy szállás + belépőjegy:

Cégünk elsősorban belépőjegyeket értékesít a legtöbb eseményre, de természetesen szállás és/vagy repülőjegy foglalásra is van lehetőség. Néha – mivel különböző forrásokból jutunk a jegyekhez, illetve egyes események (pl Wimbledon) esetében csak szállással vagy hospitility szolgáltatással  együtt értékesíthető jegy – előfordulhat, hogy a csak belépőjegy drágább, mint a szállással egybekötött ajánlatunk különös tekintettel az angol ligamérkőzések és tenisz mérkőzések esetében.

Eltérő jegyárak:

A klubok többsége a tagjaik, bérleteseik számára állapítanak meg egy adott jegyárat, ezek olvashatók a honlapjaikon is. Ezen az áron azonban szinte sokszor lehetetlen a jegyekhez hozzájutni vagy csak az adott állampolgárok részere illetve csak korlátozott darabszámban, így amíg a jegyértékesítő partneri/brókeri rendszeren, akár több kézen keresztül jut el hozzánk egy-egy belépőjegy, addigra a kezelési költségek, és a több szereplő egyéb járulékos költségei, igencsak megemelhetik az árakat. Továbbá Vannak olyan Klubok, csapatok, stadionok melyek ülőhelyeinek 70-80%-a bérlettel rendelkezőknek van fenttartva, így a maradék ülőhelyekre kerülnek csak papírjegyek nyomtatásra. Bizonyos esetekben partnereink bérleteket biztosítanak ezért ügyfeleink részére a jobb hely garantálása érdekében. A Dynamic Events részére fizetendő összeg és a nyomtatott jegyen szereplő jegyár közötti – kiemelt mérkőzések (Barcelona – Real Madrid, Milan – Inter Bl Döntő stb) esetén akár nagyon jelentős – eltérés oka, hogy az értékesítésére jogosult külföldi partner / klubok – viszonteladókkal kötött speciális megállapodás értelmében – által megjelölt árak is magasabbak a jegyen szereplő áraktól, továbbá ezen eleve 5-10%-al magasabb árhoz társulnak még különböző járulékos költségek (áfa – Angliában például 21%, Magyarországon 27% -, kezelési költség, foglalási díj stb), úgymint közvetítői eljárási díjak, adminisztratív díjak, kezelési költség, stb.

A fentiek ellenére az általunk kiajánlott és megrendelt, időben kifizetett jegyek 100%-ig garantáltak ezen feltételek mellett.

Ülőhelyek:

 

 

side-by-side

 

Minden esetben az előre feltüntetett, meghatározott kategórián belül (ezen kategóriák meghatározása a nemzetközi partnerek/klubok által megadott kategóriák) tudjuk a belépőket megrendelni. Mivel a belépőjegyek nagy részét 1 – 1,5 héttel a mérkőzés előtt nyomtatják ki, nem tudjuk befolyásolni az ülőhelyek kiosztását. A pontos hely (szektor, sor, ülésszám) sokszor csak a belépő átvételekor, a helyszínen válik ismertté. Vannak olyan események/csapatok (Inter, PSG, Manchester United), ahol megadott szektorokban vannak előre lefoglalt helyeink. Ezeket minden esetben jelezzük az ajánlattételkor. A belépőjegyeket minden esetben minimum párosával egymás mellé garantáljuk!

Jegyátvétel:

Általában a mérkőzésnek otthont adó városban található Önök vagy általunk foglalt hotel recepcióján kapják meg ügyfeleink a belépőket. névre szólóan borítékban. Csak belépőjegy vásárlása esetén az Önök által nyilatkozaton megadott szállodában. Kivételek ugyanakkor lehetnek, így vannak olyan esetek, amikor külön kérésre és DHL díj (20-25 euro/küldemény) megfizetése mellett magyarországi kiszállítást is garantálni tudunk, máskor a mérkőzés előtt 2-3 órával futárcégeken keresztül kézbesítjük a jegyeket.  Egyes esetekben elektronikus jegyeket adunk még a kiutazás előtti napokban. Amennyiben nincs szállás foglalása a megadott városban előfordul, hogy mi adunk meg egy felvevő pontot a stadion vagy a város valamely részén. Természetesen ezt minden foglalás esetén egyeztetjük Önökkel.

 

 

biz1pic

Papírjegy / Bérlet:

 

 

ticket_guarantee_144x46_en_v2

 

Néhány esetben (főleg a spanyol, angol focimérkőzéseknél, ahol rengeteg a bérletes) előfordulhat, hogy ún. “bérlettel”, más személy tulajdonában lévő, de az ügyfeleink részére az adott meccsre a kluboknál regisztrált plasztik belépővel jutnak be ügyfeleink a sporteseményre. Ez ritka, sokszor csak ez az egyetlen lehetőség, hogy az ügyfelek a helyszínen élvezhessék a mérkőzést. Ez egy bejáratott folyamat, ilyen esetekben mérkőzés után – előre egyeztetett módon – a bérleteket vissza kell szolgáltatni.

Szállás ajánlatok:

Szállás ajánlataink esetében sokszor csak kategóriát (2-3-4-5 csillag) és fekvést (belvárosi vagy stadion közeli)  adunk meg. Ritkább esetben pontos szálloda nevet. (ezt feltüntetjük ajánlatunkban) Ennek oka, hogy  mert több hotellel is dolgozunk, és a szálloda töltöttsége függvényében tudjuk a helyeket ügyfeleinknek visszaigazolni, azaz konkrét hotelnevet csak visszaigazoláskor tudunk adni. Mindig kipróbált, bejáratott hoteleket igyekszünk foglalni, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani. Próbáljuk rugalmasan kezelni az utasok kéréseit, olyanra tehát van lehetőség megrendeléskor is, hogy inkább belvárosi, vagy inkább stadionhoz közeli szállást foglaljunk az ügyfél kérésének megfelelően. Több éves kapcsolatrendszerünknek és sikeres együttműködésünknek köszönhetően több esetben jóval kedvezőbb ajánlatokat tudunk adni bizonyos (főleg 4-5 csillagos) szállodákra, mint egyes online internetes foglalási rendszerek vagy az adott szálloda.

 

common_images_down_banner

 

A fentiek, minden ügyfelünk részéről automatikusan elfogadottnak tekintendő, akik tőlünk veszik meg belépőjegyüket bármely sporteseményre, utólagos reklamációt a fentiek nem ismerése végett nem áll módunkban elfogadni!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail