Forma 1 – a sport, melyről mindent tud és melynek közvetítését sosem hagyná ki? Ön a létező leglelkesebb rajongó? Akkor itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő versenyek egyikét!


A “SZÁGULDÓ CIRKUSZ” szerelmeseinek lehetőséget biztosítunk hogy a helyszínen éljék át a sebesség, a technika és a pilóták tudása nyújtotta élményt. Személyesen győződhet meg arról, hogy milyen testközelből szemlélni a sokszor 300 km/h feletti sebességgel száguldó csodamasinák küzdelmét. A pálya széléről izgulhat kedvenc versenyzőjéért vagy szurkolhat szeretett csapata győzelméért! Dübörgő motorok, sztárpilóták, fantasztikusan gyors autók, csinos lányok. Nem csoda, hogy a Forma1 az egész világon ünnepelt sport, nők és férfiak körében egyaránt! Bahrein vagy Brazília, Monaco vagy Malajzia, legyen szó bármelyik nagydíjról, nálunk biztosan megtalálja régóta áhított jegyét!

Az 1950 óta megrendezett sorozat, immár 61. évében jár. 12 csapat, 24 versenyzője vív ádáz csatát a pontokért, az erre a célra kialakított, szilárd burkolatú városi, vagy zárt pályákon. A legutóbbi világbajnok, a Schumacher utódnak is titulált, szintén német Sebastian Vettel volt, míg a konstruktőri bajnoki címet az osztrák tulajdonú Red Bull Racing csapata szerezte meg.

1986 óta hazánkban is minden évben megrendezésre kerül a Magyar Nagydíj, mely az első Forma-1-es futam volt az akkori vasfüggöny mögött, a Hungaroringen. A versenysorozat az elmúlt évtizedekben, jellemzően Európa központú volt, de az utóbbi időkben, gazdasági okokból, az olyan addig „érintetlen” területek is előtérbe kerültek, mint Ázsia. Ma már teljesen megszokott, ha Malajzia, Szingapúr, vagy Kína neve is felmerül a sportág kapcsán, de szerencsére az olyan tradicionális helyszínek sem tűntek még el, mint Monza, Silverstone, vagy a Nürburgring.  Annyit kell tennie csupán, hogy beizzítja keresőmotorjainkat, kiválasztja az Ön számára legideálisabb jegyet, és kényelmesen hátradől – mi mindent elintézünk Önnek.

Ha szeretné élőben látni Buttont, Hamiltont vagy Raikkönent, ne várjon tovább, rendelje meg Forma1 jegyét még ma tőlünk és élje át az igazi forma1 csodát!

Kérje ajánlatunkat a sport@dynamicevents.hu e-mailen!

Belépőjegyárak a 2024-es szezon futamaira

 

Ausztrál Nagydíj
Melbourne, 2024. Március 24

Spanyol Nagydíj
Barcelona, 2024. Június 23

Monaco-i Nagydíj
Monte Carlo,  2024. Május 26


Osztrák Nagydíj
Spielberg, 2024. Június 30 

Angol Nagydíj
Silverstone, 2024. Július 7

Abu Dhabi Nagydíj
Yas Marina, 2024. December 8


Belga Nagydíj
Spa-Francorchamps, 2024. Július 28

Olasz Nagydíj
Monza, 2024. Szeptember 1

Singapore-i Nagydíj
Marina Bay Street Circuit, 2024. Szeptember 22

 


Formula 1 Paddock Club belépőjegyek:

2014 óta cégünkön keresztül lehetőség van úgynevezett Paddock Club belépőjegyek foglalására is szinte minden futamra. A ilyen belépőjegyekkel a legjobb helyekről történő futam megtekintése mellett ügyfeleinknek az étel-ital fogyasztás mellett lehetősége nyílik betekintést nyerni a kulisszákba is! A szemfülesebbek még személyesen is találkozhatnak valamelyik pilótával és begyűjthetik aláírásukat vagy közösen selfiszhetnek vele.

Fontos: Minden versenynél külön feltüntetjük, hogy mit tartalmaz pontosan a paddock belépőjegy, mert egyes futamoknál eltérő lehet!– Belépés a Forma 1 Paddock Club területére
– Super Gold (Paddock trület) tribünjegy
– Kávé-tea, péksütemények
– Bár pezsgővel, ínyenc ebéd finom borokkal
– Box-utca látogatás megadott időpontban
– Hivatalos program és egy pár füldugó
– Szórakozási lehetőség
– 3 vendégenként 1 pakolóhely


Paddock térképek:


F1 Grand Prix

A Dynamic Events oldalán F1 futamra is talál jegyet! A választott nagydíjra szóló belépőjét egy szempillantás alatt kiválaszthatja, és a sebesség szerelmesei el lesznek képedve azon, hogy milyen gyorsasággal foglalhatják le jegyeiket! A Dynamic Events segítségével könnyedén eljuthat bármelyik nagyszerű futamra – Kínától kezdve Kanadáig, Szingapúrtól Spanyolországig, Belgiumon át Brazíliáig. A régóta áhított Forma1 jegyek most karnyújtásnyira vannak Öntől! Ha a legkiválóbb helyekről (PADDOCK jegyek is foglalhatók) szeretné nézni kedvencét, akkor mindenképp válasszon minket! Ne is várjon tovább, hiszen ha jegyhez szeretne jutni, megtalálta a legjobb megoldást!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail