Miért érdemes belépőjegyet tőlünk venni?

Mottóink: Dynamic Events – Több, mint belépő valamint Többet adunk kevesebbért!

 1. Cégünk kiemelt, szerződött partnerei a legnagyobb angol, spanyol és olasz futball klubok (FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Inter, Manchester United, Chelsea, Arsenal, SS Lazio, AS Roma, Manchester City, Liverpool) hivatalos, a klubok által elfogadott jegyértékesítőinek.
 2. Cégünk vezetője, a Magyarországon elsőként ilyen utak szervezésére specializálódott, több mint 30 éve fennálló szakmában is elismert utazási iroda utazásszervezőjeként 2004 óta folyamatosan építette ki és évről-évre fejlesztett, bővítette kapcsolatrendszerét itthon és nemzetközi szinten. – ezért köszönet neki.
 3. Több mint 15 éves utazási szakmában eltöltött tapasztalattal rendelkezik
 4. Cégünk rugalmas, az Önök igényeinek megfelelően alakítja ki ajánlatát, gyors, profi szintű ügyintézés jellemzi
 5. Mivel a sportutaztatás, mint olyan – más idegenforgalomban jelen lévő  – vezető irodák és belépőjegyeket értékesítő cégek az elmúlt 2-3 évben kezdtek el megjelenni a magyar piacon, cégünk úgy gondolja, hogy a számtalan európai- és világversenyre szervezett utazásai során a legtöbb tapasztalattal rendelkezik.
 6. Rengeteg elégedett és évről évre visszatérő ügyfelünk van, melyek száma folyamatosan bővül.
 7. Cégünk közel 8500 fős elégedett törzsutas adatbázissal rendelkezik.
 8. Számtalan Európai- és Világversenyre, Bajnokok Ligája Döntőre és egyéb ligamérkőzésre szerveztünk sikerrel belépőjegyeket, szállást és kiegészítő programokat.
 9. Partnereinkkel közel 5-6 illetve 3-4 éves sikeres együttműködésünknek köszönhetően évről évre kedvezőbb feltételekkel jutunk jegyekhez.
 10. Cégünk évről-évre bővíti kapcsolatrendszerét, kínálatát (Roland Gaross, Wimbledon, ATP versenyek csak hogy néhányat említsünk), hogy a legkedvezőbb lehetőségeket biztosítsa belépőjegyeit ügyfelei részére, akik megtisztelnek bizalmukkal.
 11. Szinte minden nagyobb európai csapat stadionjában jártunk már nem egyszer, így hitelesen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket a belépőjegy kategóriákról, egyes belépőjegy típusokról és a stadionok beléptetési rendszeréről, megközelítéséről.
 12. 24 órás mobilelérhetőséget biztosítunk ügyfeleink részére a mérkőzések hétvégéjén is, hogy bármikor és bárhol a segítségükre legyünk.
 13. Az általunk kínált belépőjegyek mellé általunk preferált, megtekintett szálláslehetőséget is ajánlunk.
 14. Cégünk elsősorban belépőjegy értékesítéssel foglalkozik – és csak kiegészítő extra szolgáltatásként (több éves tapasztalatunknak köszönhetően) foglalkozik egyéb szolgáltatásokkal, mint szállás és repülőjegy foglalással ügyfeleink sokoldalúbb kiszolgálása végett – és nem csak mellékjövedelem szerzés céljából mint sok hazai utazási iroda, így figyelmünk nem oszlik meg.

Sokan azt mondják… vannak, akik azt gondolják… vannak, aki azt hiszik és vannak olyanok is, akik azt remélik, hogy náluk vannak a legjobb ajánlatok! Mi pedig tudjuk!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail