FC Chelsea hazai mérkőzéseinek helyszíne

A stadion Fulham és Chelsea határvonalán található, az egyik legszebb stadion Londonban. A csapat szurkolói egyszerűen csak “The Bridge”-nek becézik. A stadion 1877-ben épült és először a London Athletic Club tulajdona volt. A játékteret futópálya övezte körbe, egyetlen lelátója 5000 nézőt volt képes fogadni. 1930- ban új lelátó épült állóhelyekkel a pálya déli oldalán. Csak egy részét borította tető és itt szurkoltak a csapat legfanatikusabbjai.

A The Shed End néven ismert tribune 1994-ben lett lebontva, amikor egységesen minden stadiont ülőhelyekkel kellett felszerelni. 1939-ben megépült a North Stand, amelyen ülőhelyek is voltak. 1975-ben lebontották és újat építettek helyette, amely 1993-ban ismét felújításon esett át, a jelenlegi North Stand két szintjét találhatjuk helyén. 1964/65-ben építették a West Stand- et, amely 1998-ban lett lebontva, majd újraépítve a mai West Stand állapotába.

A Stamford Bridge 41441 néző befogadására alkalmas, ezzel a hetedik legnagyobb stadion a Premier League- ben. A pálya mérete 103 x 67 m. Felújítása 2001-ben fejeződött be, több mint 100 millió fontot költöttek rá, két hotellal és öt étteremmel büszkélkedhet.

Lelátói – Matthew Harding Stand (North Stand), East Stand, Shed End és a West Stand.

A Matthew Harding Stand előzőleg North Stand néven volt ismert. A klub volt elnöke emlékének adózva nevezték el, aki 1996. október 22.- én helikopter balesetben vesztette életét. A Bolton elleni idegenbeli mérkőzés után repült vissza Londonba négy másik ember társaságában, amikor a szerencsétlenség történt. A kétszintes lelátón többségében az éves bérlettel rendelkezők ülnek, forró a hangulat végig a mérkőzések folyamán, különösen az alsó részen. Összesen 10884 néző fér a két szintre.

Az East Stand a legrégebbi lelátó, a pálya keleti oldalán helyezkedik el. Előzőleg a háromemeletes lelátó legalsó szintje volt a vendégszurkolóké, azonban a 2005/06-os szezonban Jose Mourinho kérésére a hozzátartozók részére fenntartott szektort költöztették ide. A lelátó magába öleli az öltözőket, a játékoskijárót, a konferencia termeket illetve a kispadot a lelátó első sorai előtt. 10 925 ülőhellyel rendelkezik.

A Shed End kétemeletes tribün, a játéktér déli oldalán. Itt férnek el a legkevesebben, egészen pontosan 6831 néző fér be. Az 1990-es években épült, egy időben a Matthew Harding Stand-del.

A három szintes West Stand a játéktér nyugati oldalán helyezkedik, 13 500 ülőhellyel. A középső szinten találhatók az ún. executíve boxok, ez a rész a Millennium Suites néven is ismert. Minden egyes páholy egy volt Chelsea játékosról lett elnevezve. Az egyik legjobb kilátással rendelkező szektorban a klub díszvendégeik foglalhatnak helyet.

Cím: Stamford Bridge, Fulham Road, London, SW6 1H

Stadion megközelítése:

London-Heathrow repülőtérről: A Piccadilly vonal 2 metróállomása található a reptéren, a metró körülbelül 1 óra alatt ér a városközpontba. Gyorsabb megoldás a Heathrow Express gyorsvonat, ami negyedóránként indul London/Paddington állomásra.

London-Gatwick repülőtérről: A Gatwick Express gyorsvonattal 30 perc alatt lehet bejutni a Victoria állomásra

London-Stansted repülőtérről: A Stansted Express vonat 40 perc alatt ér be a Liverpool Street állomásra.

A Stamford Bridge stadion a District vonal Fullham Broadway állomásánál található. A 14, 211 és a 414-es buszok is megállnak a Stadionnál.


 Cégünk által biztosított belépőjegyek:

 

– Standard kapu mögötti belépőjegy
– Standard kapu közötti belépőjegy
– Standard kapu közötti alsó szektoros jegy
– Chelsea T-Bar Hospitality belépőjegy
– Captan Bar hospitality belépőjegy
– Centenary Hospitality belépőjegy

Blues Dining Official Hospitality- Ülőhely a WL1/WL2 szektorban chelsea szurkolók közé
- 3 fogásos menü italfogyasztással
a Millennium & Copthorne Hotels 55 éttermében a meccs előtt
- meccsprogram
- FC Chelsea szuvenír
Captain Bar belépőjegy- East Stand Middle Tier ülőhely büntető magasságában
- ingyenes félidei tea, kávé
- ajándék programfüzet
- nincs öltözködési szabály
East_Captains
Canoville belépőjegy- East Stand Middle tier ülőhely a félpálya és büntető között
- ajándék programfüzet
- ingyenes félidei tea, kávé
- mérkőzés előtt 3 fogásos hideg-meleg büfé étkezési lehetőség a fizetős bárban
- nincs öltözködési szabály
East_Centenary


Előzetes bejelentkezést igényel.
A meccs napján nincs!!

Stadion túra is foglalható!

Ezt a túrát nem lehet kihagyni! Interaktív és szórakoztató egyben. Minden korosztály élvezi és olyan helyekre viszi el a látogatót, ahova csak a sportolok és tisztségviselők juthatnak el (öltözők, játékoskijáró stb.) a Múzeumban megtekinthető a számtalan megnyert ereklye is!

Stadion és múzeum túra – 25 £/főPremier League focijegyek – Angol Bajnokság

Arsenal belépő meccs jegy, foci jegy | Burnely belépő meccs jegy, foci jegy | Bournemouth belépő meccs jegy, foci jegy | Chelsea belépő meccs jegy, foci jegy | Everton belépő meccs jegy, foci jegy | Crystal Palace FC meccs jegy, foci jegy | Hull City belépő meccs jegy, foci jegy | Leichester City belépő meccs jegy, foci jegy | Tottenham belépő meccs jegy, foci jegy | Manchester City belépő meccs jegy, foci jegy | Manchester United belépő meccs jegy, foci jegy | Middlebrough belépő meccs jegy, foci jegy | Southampton belépő meccs jegy, foci jegy | Liverpool belépő meccs jegy, foci jegy | Swansea City belépő meccs jegy, foci jegy | Stoke City belépő meccs jegy, foci jegy | Watford belépő meccs jegy, foci jegy | West Bromwick Albion belépő meccs jegy, foci jegy | West Ham United belépő meccs jegy, foci jegy | Queens Park belépő meccs jegy, foci jegy | Aston Villa belépő meccs jegy, foci jegy | Fulham belépő meccs jegy, foci jegy | New Castle belépő meccs jegy, foci jegy

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail