A Dynamic Events akciót indít december hónapban az UNICEF támogatására.

Dynamic Events, mint az UNICEF Magyarország elkötelezett partnere, most minden belépőjegy árából 5 000 forinttal támogatja a világ nehéz sorsú gyermekeit. A november 23. és december 23. között, 1 hónapra meghirdetett akció keretén belül az utas nem csak a sport élményével lesz gazdagabb, de adománya révén azon milliókhoz is csatlakozik, akik érdemben kívánnak hozzájárulni a veszélyben lévő gyermekek életének megkönnyítéséhez. Cégünk a jótékonysági akció népszerűsítésére közösségi média kampányt is indít, hogy karácsony közeledtével a lehető legtöbb mai és jövőbeli partneréhez eljusson az UNICEF Magyarország támogatására felhívó üzenet.

A www.dynamicevents.hu megújult designnal, ergonomikus felépítéssel várja a belépőjegy foglalásra készülő ügyfeleit. A weboldal a mai igényeknek megfelelően valamennyi eszközön működik: optimalizált számítógépre, tabletre és mobiltelefonra is.

A Dynamic Events, mint Magyarország egyik vezető sport- és koncertjegy értékesítő irodája piacvezető helyet szerzett magának a sport utaztatások területén, melynek színvonalát a képzett és nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak, valamint a széles körű szolgáltatói partnerhálózat biztosítja. A belépőjegyek mellett, kedvező szállás ajánlatokkal is készséggel áll ügyfelei részére.

A társaság 15 éves szakmai tapasztalatának és kialakított megbízható partnerkapcsolatai révén számtalan belépőjegy kategóriával áll a szurkoló nagyközönség rendelkezésére, legyen az egy Real Madrid, FC Barcelona, Arsenal, Chelsea, Manchester United, AS Roma, Juventus, vagy más sportesemény.

Segíts TE is, hogy mi is segíthessünk!

Az UNICEF működése során mindenkor a gyermekek jogaiért és jóllétéért küzd. Partnereinkkel együtt a világ 196 országában és régiójában indítunk programokat, és dolgozunk azért, hogy céljaink mindenhol a lehető legteljesebb mértékben megvalósuljanak. Hisszük, hogy minden gyermeket megillet a boldog és békés gyermekkor. Az UNICEF ezért kiemelten foglalkozik a legszegényebb és leghátrányosabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésével és életkörülményeik javításával. Bővebben az https://unicef.hu/ oldalon olvashatsz.


FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail