A hazai sportutaztatás és sportjegy értékesítés meghatározó cége Dynamic Events a pénzügyi stabilitásának és megbízhatóságának köszönhetően idén elnyerte a Bisnode A tanúsítványt, amivel Magyarországon a vállalatoknak kevesebb, mint 8 százaléka rendelkezik.

Idén elnyerte a Dynamic Events Kft a Bisnode A tanúsítvány, amellyel a hazai vállalkozások mindössze 7,8%-a rendelkezik.

A Bisnode egy objektív cégminősítés, amely egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja az adott vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát. A tanúsítványt Európa számos országában használják, és a skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Dynamic Events a hazai sportutaztatás meghatározó szereplője. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat együttes mind a gyártás, mind a kivitelezés területén jelentős referenciákkal bír. A Duna csoportnak országosan a mélyépítés teljes spektrumát lefedő 10 területi igazgatósága van, az M43-as autópálya építéséhez pedig külön projektirodát hozott létre. Ezeket 8 + 1 aszfaltkeverő telep szolgálja ki.

A vállalatcsoport jelentős gépparkkal, közel 600 dolgozóval és számos gondosan kiválasztott és ellenőrzött partnerrel és alvállalkozóval rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az egész ország területén megbízható minőségű munkát végezzen.

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail