Minden ember szeret egy kellemes italt elfogyasztani egy csodálatos kilátás mellett. A világ legkülönbözőbb pontjairól szedtem össze a legjobb tetőtéri bárokat, hogy együtt csodálhassuk meg őket és akár felírjuk a bakancslistánkra valamelyiket

1. The Press Lounge, New York

A panoráma kilátás a teraszról az egyik legjobb NYC-ben. A nyugati panoráma a Hudson folyóra néz a keleti pedig Manhattan látképét adja vissza számunkra.

 

foto: https://www.arq4design.com

2.  Le 360, Cannes

Az ötcsillagos Radisson Blu hotel tetején található Franciaországban. A teraszról elképesztő kilátás nyílik a Földközi-tengerre. Egy finom koktél mellett élvezhetjük a jazz zenét, akár a naplementében.


foto:https://www.therooftopguide.com

3. Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Az egyik legjobb tetőtéri bár a világon, hiszen párosul hozzá egy brutálisan vagány medence és pazar kilátás is. Emellett találunk itt pálmafákat, napozóágyakat, csodálatos szolgáltatást, lélegzetelállító 360 fokos kilátás nyílik Szingapúrra, finom koktélok, és finom étel várja a vendégeket.

4. Flair at The Ritz-Carlton Shanghai, Shanghai

Az egyik legstílusosabb és legelegánsabb étterem&bár a Ritz hotel 58. emeletén található Flair. Az egyik különlegessége a helynek, hogy 40 féle koktélt lehet itt kapni.

foto:https://www.ritzcarlton.com

5. SUSHISAMBA, London

A legjobb bár London-ban és egyben Európában a legmagasabban található. Amikor kilépsz a teraszra, akkor eléd tárul London lenyűgöző nagysága és tekintélye. Ha itt jársz mindenképpen kóstold meg a sushit.


foto:standart.co.uk

6. Wooloomooloo, Hong Kong

A felhőkarcolók pompás látványa tárul eléd, ha a Wooloomooloo-t választod célpontnak egy finom koktélozásra vagy étkezésre.

 

foto: diningcity.hk

7.  Majestic, Barcelona

Az ötcsillagos Majestic hotel tetején található ez a bár, ahonnan kellemes a 360 fokos kilátás a közeli Földközi-tengerre. Szerintem senkinek sem kell bemutatnom a híres spanyol szórakozási lehetőségeket és itt akad bőven, ha este felé érkezünk meg.

foto:www.hotelmajestic.es

8. The Westin Excelsior, Florence

A tökéletes hely, egy kellemes ebédre egy finom borral párosítva a barátokkal. A gyönyörű Armo folyó és a történelmi épületek tökéletesen megteremtik a romantikus hangulatot, ha éppen a pároddal érkeztél ide.

foto: https://www.westinflorence.com

9. High Note Skybar, Budapest

A mesésen szép hotel egyébként másfél évvel ezelőtt nyílt meg és az elképesztő kialakítás miatt nagyon hamar felkapott lett a turisták körében. A TripAdvisor pedig az év hoteljének választotta a bárnak otthont adó Aria hotelt.

10. AER Lounge at Four Seasons Mumbai, India

A Four Seasons 34. emeletén foglal helyet az AER Lounge, ahonnan tökéletes panoráma nyílik a városra és a nevezetességeire. Azt hiszem a kép magáért beszél.

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail