2023. November 22 – 24

2009 óta szerepel a naptárban a Forma 1 Etihad Airways Abu Dhabi Nagydíj. Az Egyesült Arab Emírségekben felhúzott pálya a Yas Island Circuit az egyik legszebb és legmodernebb helyszíne a Forma-1-nek. Az első versenyt Sebastian Vettel nyerte meg a Red Bull volánja mögött, csakúgy, mint 2010-ben. 2011-ben Lewis Hamilton ünnepelhetett a McLarennel, míg legutóbb Kimi Räikkönen győzött a Lotus autójával.

Pálya

A Yas Island Circuit egy 5,5 km (3,4 mérföld) hosszú motorsport-versenypálya Abu-Dhabi-tól nem messze, az Egyesült Arab Emírségekben. 2009-től ezen a pályán rendezik a Formula–1 abu-dzabi nagydíjat. A pályát a német Hermann Tilke tervezte és az arab Aldar Properties volt a kivitelező. A versenypálya két egymástól jól elkülöníthető szakaszból áll. Egyik, kanyargós része a monacói pálya kikötő részéhez hasonlít, további különlegessége, hogy a bokszutca kivezetése a versenypálya alatt halad el.

A “Yas Marina Circuit” pályát Hermann Tilke német versenypálya-tervező tervezte, és 2009-ben nyitotta meg kapuit. A Yas Island Circuit, ahogy a pályát más néven is nevezik, Abu Dhabitól keletre, az Egyesült Arab Emírségekben található, és néhány különlegességet kínál. A verseny nappali fényben kezdődik, a kockás zászlót mesterséges fényárban lengetik. A pálya elején és végén található hosszú kanyarok izgalmas előzési manővereket tesznek lehetővé, a közöttük lévő trükkös kanyarok ügyes fékezési manővereket követelnek. Ez a verseny a versenyzők számára is megterhelő, a rajongók számára pedig izgalmakat és akciót ígér.

És még ennél is több vár rád…

A jegyedhez adott szórakoztató programcsomaggal egy egyedülálló Forma-1-es hétvégét élhetsz át, ahol mindenhol rendezvények és szórakoztató programok várnak rád. Ingyenes körséta csütörtökön minden háromnapos jegytulajdonos számára.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy az alábbi ár listában a teljes kínálat szerepel, azonban a jegyek időközben elfogyhatnak, ezért amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, kérjük, előtte érdeklődjenek Cégünknél telefonon vagy e-mailben. Csak a kifizetett jegyek számítanak megrendeltnek, lemondásra a már kifizetett jegyeknél nincs lehetőség.  Megértésüket előre is köszönjük!

GrandstandJegyár EUR-ban
North Grandstand (Hétvégi)625 €/jegy
South Grandstand (Hétvégi)575 €/jegy
Marina Grandstand (Hétvégi)550 €/jegy
South Club (Hétvégi)525 € / jegy
Abu Dhabi Hill - 3 napos álló (Hétvégi)425 € / jegy
2 napos (szombat-vasárnap) jegyek
South Grandstand (Szo) + (Vas)575 € / jegy
Marina Grandstand (Szo) + (Vas)545 € / jegy
Abu Dhabi Hill - 2 napos (Szo + Vas)375 € / jegy
VIP és Hospitality jegyek
Starter Package - 4 napos North Stand ülőhely étel-ital fogyasztással.1 675 € / jegy
Trophy Package - 4 napos West stand ülőhely étel-ital fogyasztással2 250 € / jegy
Hero Package - 4 napos Main Stand ülőhely étel-ital fogyasztással2 750 € / jegy
Weekend Exclusive Hospitality - 3 napos Jacht ülőhely étel-ital fogyasztással5 875 € / jegy (4 db)
Weekend Exclusive Hospitality - 2 napos Jacht ülőhely étel-ital fogyasztással5 375 € / jegy (4 db)

A feltüntetett jegyárakon felül egyszeri 25 € kiszállítási/foglalási díjat számolunk fel!

15 év alatti gyerekeknek 50% kedvezmény jár!

A hétvégi belépőjegyek 3 napra (péntek,  szombat, vasárnap) érvényesek!

Fizetés történhet napi árfolyamnak megfelelően forintban átutalással. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek táadásra az esemény hetén. 

Kérésre kedvező szállás ajánlatokkal is készséggel állunk rendelkezésre! 

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail