2019. Május 10-12

Először 1951-ben rendezték meg Barcelonában. 1986-ig nem rendezték meg, aztán 1986-tól 1990-ig a nagydíjat a Circuito de Jerezen szervezték meg; 1991-óta Barcelona mellett, a Circuit de Catalunya-n.

Pálya

A Catalunya versenypályát két héttel az első Forma 1 Nagydíj előtt, 1991-ben avatták fel. Azóta bebizonyosodott, hogy az egyik legokosabban kialakított pálya, ezért is kedveli annyira a legtöbb pilóta és ezért rendezik mindig itt a Spanyol Nagydíjat. A Circuit de Catalunya a negyedik pálya Barcelona körzetében, amely motorsportfutamokat rendez. A pályán nyolc jobb- és öt balkanyar található. Kettő kanyar ezek közül széles és gyors. A pályán van még két hosszú, erőt és kitartást igénylő egyenes és két erős fékezési zóna. A Magny-Cours pályához hasonlóan ez a pálya is biztonságos, a legmodernebb technikával felszerelve. Mióta Estoril kiesett az F1-naptárból, a legtöbb csapat Barcelonát részesíti előnyben a téli tesztfutamokhoz. Európa egyik legnagyobb kulturális városaként különösen kedvelt pálya.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy az alábbi árlistában a teljes kínálat szerepel, azonban a jegyek időközben elfogyhatnak, ezért amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, kérjük, előtte érdeklődjenek Cégünknél telefonon vagy e-mailben. Csak a kifizetett jegyek számítanak megrendeltnek, lemondásra a már kifizetett jegyeknél nincs lehetőség. Megértésüket előre is köszönjük

A feltüntetett jegyárakon felül egyszeri 25 € kiszállítási/foglalási díjat számolunk fel!

11 éves kor alatt ingyenes a belépés az álló helyekre!

A belépőjegyek mind a 3 napra (péntek, szombat, vasárnap) érvényesek!

Belépőjegyárak a 2019-os futamra

TribünÁr / jegy / €
Maingrandstand D (fedett)515 €
F515 €
A395 €
L395 €
H395 €
I (fedett)395 €
G (1-17 sor)299 €
J285 €
K285 €
Pelouse / sétálójegy 3 napos175 €

A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor.

KEDVEZŐ SZÁLLÁS AJÁNLATOKÉRT KERESSEN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

A belépőjegyek itthon átvehetőek legkésőbb a futam hetén, amennyiben időben foglal.

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail