2023. Június 2-4

Először 1951-ben rendezték meg Barcelonában. 1986-ig nem rendezték meg, aztán 1986-tól 1990-ig a nagydíjat a Circuito de Jerezen szervezték meg; 1991-óta Barcelona mellett, a Circuit de Catalunya-n.

Pálya

A Catalunya versenypályát két héttel az első Forma 1 Nagydíj előtt, 1991-ben avatták fel. Azóta bebizonyosodott, hogy az egyik legokosabban kialakított pálya, ezért is kedveli annyira a legtöbb pilóta és ezért rendezik mindig itt a Spanyol Nagydíjat. A Circuit de Catalunya a negyedik pálya Barcelona körzetében, amely motorsportfutamokat rendez. A pályán nyolc jobb- és öt balkanyar található. Kettő kanyar ezek közül széles és gyors. A pályán van még két hosszú, erőt és kitartást igénylő egyenes és két erős fékezési zóna. A Magny-Cours pályához hasonlóan ez a pálya is biztonságos, a legmodernebb technikával felszerelve. Mióta Estoril kiesett az F1-naptárból, a legtöbb csapat Barcelonát részesíti előnyben a téli tesztfutamokhoz. Európa egyik legnagyobb kulturális városaként különösen kedvelt pálya.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy az alábbi árlistában a teljes kínálat szerepel, azonban a jegyek időközben elfogyhatnak, ezért amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, kérjük, előtte érdeklődjenek Cégünknél telefonon vagy e-mailben. Csak a kifizetett jegyek számítanak megrendeltnek, lemondásra a már kifizetett jegyeknél nincs lehetőség. Megértésüket előre is köszönjük

A feltüntetett jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díjat számolunk fel!

11 éves kor alatt ingyenes a belépés az álló helyekre!

A belépőjegyek mind a 3 napra (péntek, szombat, vasárnap) érvényesek!

Belépőjegyárak a 2023-as futamra

A belépőjegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a futam hetén.

TribünÁr / jegy / €
Paddock Club Hospitality - 3 napos6 250 €
Garden Village VIP - Szombat/vasárnap
(Grandstand H + étel-ital fogyasztás)
1 275 €
Main Grandstand (fedett) - 3 napos475 €
F Tribün - 3 napos425 €
A Tribün - 3 napos375 €
K Tribün - 3 napos345 €
J Tribün - 3 napos325 €
L Tribün - 3 napos300 €
G Tribün - 3 napos275 €
N Tribün - 3 napos225 €
Pelouse / sétálójegy - 3 napos200 €

A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor.


KEDVEZŐ SZÁLLÁS AJÁNLATOKÉRT KERESSEN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!


 

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail