VIP Szolgáltatások a Dynamic Events kínálatában az Önök kényelméért!

Luxus, kényelem és a legjobb futball élmények várnak Önre.

A Very Important Person (rövidítve VIP) a különleges elbánásban részesítendő vendég(ek)re utaló angol nyelvű kifejezés. A megkülönböztetett bánásmód már a vendég érkezésekor, fogadásakor elkezdődik és végigkíséri a tartózkodását. Szokásos fogadására a szobájába süteményes vagy gyümölcsös tálat, esetleg különleges italt bekészíteni, az intézmény vezetőjének jókívánságait tartalmazó névjeggyel együtt. Ezenkívül szokásos más kisebb, nagyobb értékű ajándék bekészítése is (például emlékpohár, képes album).

Ki ne szeretné különleges környezetben élvezni kedvenc csapata meccsét legjobb barátai, üzleti partnerei körében egy jó bor vagy kellemes helyi és nemzetközi ételek kóstolása között luxus környezetben tökéletes rálátással az eseményekre? Ki ne szeretné “fontosnak” érezni magát legalább egy napra? Ki ne szeretné, hogy mindenki érte legyen és lesse minden kívánságát? Ki ne találkozna személyesen a “nagy kedvenccel”? Ki ne koccintana egy hírességgel vagy készítene fotót a sport nagyjaival? – Ügye hogy mindenki?!

Cégünk 10 éves tapasztalata és kiterjed kapcsolatrendszere lehetővé teszi, hogy kedvező áron minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal és környezetben gondtalanul élvezhesse a mérkőzést. A stadionok többsége rendelkezik VIP helységekkel, boxokkal, melyek rendelkeznek minden kényelemmel, beleértve, hostess szolgáltatás, vendéglátás, nyitott bárral és felülmúlhatatlan kilátással a pályára. Ezek többsége eddig csak a hírességeknek és kiemelt VIP személyeknek volt lehetősége igénybe vennie. Dynamic Events által most részese lehet!

Élvezze az angol, spanyol liga mérkőzéseket VIP jeggyel első osztályú környezetben.

Próbálja ki az FC Barcelona meccseit párnázott üléseken; VIP Lounge szolgáltatásait kihasználva a CampNou stadionban, vagy egy minőségi pohár pezsgőt kortyolgatva a Real Madrid Santiago Bernabeau stadionban az all inclusive bárban. Élvezze a kiváltságos kilátást a pályán az ultra-modern RCD Espanyol Cornellà-El Prat Stadionban vagy a VIP tribün kényelmét az Atletico de Madrid Vicente Calderon stadionjábanHogy az élmény ne csak a stadionban legyen meg, cégünk különös figyelemmel válogatott és az élményhez kapcsolódóan kedvezményes árakon biztosít luxus hoteleket ügyfelei részére!

KÉRJE RÉSZLETES AJÁNLATUNKAT ÉS HIGGYE EL FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYBEN LESZ RÉSZE!!

Forduljon bizalommal hozzánk!

… Számunkra nincs lehetetlen …
Dynamic Events – Az önök szolgálatában az önök kényelméért!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail