Az Európa Liga (hivatalos nevén UEFA Europa League) – a második legrangosabb európai kupasorozat a Bajnokok Ligája után. Bajnokságok menetétől függ, hogy mely csapatok jutnak be automatikusan és mely csapatoknak kell előselejtezőket vívniuk.

Egy biztos: minden évben egy igazi futball ínyenceknek való mezőny alakul ki.

Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Európa-liga meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon! Bár a(z) Európa-liga mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Európa-liga jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen.

Belépőjegyárak a 2017/2018-as szezon meccseire

MérkőzésKapu mögötti felső szektoros jegyKapu közötti felső (111-114) jegyClub Level (72-76) jegy
Arsenal - FC Bate / 2017.12.0725 000,-/jegy30 500,-/jegy29 900,-/jegy

A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan voucher ellenében!


Mérkőzés2. gyűrűs rövid oldal2. gyűrűs hosszú oldal1 gyűrűs hosszú oldal
AC Milan - Austria Wien / 2017.11.2345 €/jegy65 €/jegy100 €/jegy

A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre! A jegyek garantáltak egymás mellé! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma! A jegyek elektronikus formában kerülnek átadásra!


MérkőzésCurva / DistinitiTevere TribünMonte Mario
SS Lazio - BV Vitesse / 2017.11.2345 €/jegy65 €/jegy125 €/jegy

A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre! A jegyek garantáltak egymás mellé! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma! A jegyek elektronikus formában kerülnek átadásra!


A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak!

Kérésre kedvező szállás ajánlatokkal is készséggel állunk Ügyfeleink részére!

További meccsekre is foglalhatóak belépőjegyek! Kérje ajánlatunk sport@dynamicevents.hu e-mailen.

KEDVEZŐ SZÁLLÁS AJÁNLATOKÉRT KERESSEN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Jegyek egy része e-ticket formájában kerül átadásra, másik része hotelben vehető át voucher ellenében!

A belépőjegyek külön szállás nyilatkozaton megadott szállodában vehetők fel legkésőbb a mérkőzés napján voucher ellenében.

ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENT TARTJUK!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail