A spanyol labdarúgókupa, hivatalos nevén Copa del Rey (Királykupa) egy évenként megrendezett labdarúgó-kupasorozat Spanyolországban. A legsikeresebb klub az FC Barcelona, amely 27 alkalommal nyerte meg a sorozatot.

FC BARCELONA – SEVILLA
2016. Május 22 / 20:00
Vicente Calderon Stadion, Madrid

copa-rey-2016-final-barcelona-sevilla2web

Belépőjegyárak

KategóriaJegyár
3. kategóriás (rövid oldal 400-500-as blockok)345 €/jegy
2. kategóriás (rövid oldal 200-300-as blockok)425 €/jegy
1. kategóriás (hosszú oldal felső szektorok szélei)525 €/jegy
1. Kategóriás Prémium (hosszú oldal (alsó szektorok középen)575 €/jegy
VIP 216-os szektor: belépés a stadionon belül található hospitality területre 60 perccel a mérkőzés kezdete előtt és a félidő alatt, hostess szolgálat, büfé asztalos fogyasztás (snackek, italbár), üléshely a 216-os szektorba)725 €/jegy

atletico_madrid_calderon_catDYN

A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valuta nemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek a megadott valutában vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban átutalással vagy készpénzben teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A fenti áron felül egyszeri 15 €/foglaláskiszállítási/foglalási díj fizetendő! A belépőjegyek párosával garantáltan egymás mellé szólnak.

Kedvező szállás ajánlatért keressen elérhetőségeinken!

 A belépőjegyek külön szállás nyilatkozaton megadott szállodában – amennyiben az utas maga intézte azt – vagy az általunk foglalt szállodában vehetők fel a mérkőzés napján voucher ellenében.

ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENT TARTJUK!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail