Club Wembley jegyek 69 900,-/jegyártól

Az amerikai futball rajongói immár hetedik alkalommal tekinthetik meg élőben, 2017-ben 2 alkalommal a Wembley Stadionban és 2 alkalommal a Twickenham Stadionban, ahogy a Nemzeti Futball Liga (NFL) 8 kiemelkedő csapata csap össze egymással.

AZ AMERIKAI FUTBALL – amelyet az Egyesült Államokban egyszerűen csak futballnak (football) neveznek – egy rendkívül kemény, sokszor durvának látszó játék, amely felvonultatja a sport összes szépségét: gyors futások, agresszivitás, taktikai fegyelem, nyers erő, pontos dobások, ütközések. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: eljuttatni a labdát az ellenfél célterületére (end zone). Talán nincs is más olyan sportág, amely akkora fizikai igénybevételt követelne a játékosoktól, mint a futball. Elég belegondolni abba, hogy egy-egy profi mérkőzésen átlagosan 130 kilós óriások feszülnek egymásnak, és igyekeznek minél előbb földbe döngölni azt, akinél a labda van.

Az amerikai és az európai foci nem sok hasonlóságot mutat, de természetesen azért akadnak átfedések. Mindkét sportág gyökerei Angliába nyúlnak vissza, hisz az amerikai futball tulajdonképpen a britek egyik kedvenc játékából, a rögbiből (rugby) származtatható (egyébként nagyon sokan ma is keverik a két válfajt, és következetesen “lerögbizik” az USA-beli tojáslabdázást, amely Kanadán keresztül hódította meg Észak-Amerikát). Az 1990-es években a futball fokozatosan előre tört a népszerűségi listán, és ma már nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a legkedveltebb tömeg sportággá vált.

Az Esemény helyszíne:

A Wembley stadion, London Wembley városrészében elhelyezkedő labdarúgó-stadion. 90 ezres ülésszámával a második legnagyobb kapacitású stadion Európában, és ez a világ legnagyobb tetővel borított stadionja. Rekord számú alkalommal, összesen hatszor adott helyet Európa Kupa (ma UEFA Bajnokok Ligája) döntőnek. 2002-ben az eredeti szerkezetét lerombolták felújítás miatt, végül 2007. március 9-én adták át. Futballmérkőzések mellett gyakran ad otthont könnyűzenei koncerteknek, egyéb nemzetközi sporteseményeknek is.

Baltimore Ravens – Jacksonville Jaguars
2017. szeptember 24, Wembley Stadion

Club Wembley - END Zone (209-218)Elfogyott
Club Wembley rövid oldali (210-es block)Elfogyott
Club Wembley hosszú oldali (224/225 block)85 500,-/jegy
Club Wembley hosszú oldali (248 block)79 900,-/jegy


New Orleans Saints – Miami Dolphins
2017. Október 1, Wembley Stadion

Club Wembley - END Zone (209-218) Elfogyott
Club Wembley rövid oldali (210-es block)Elfogyott
Club Wembley hosszú oldali (227/228 block)Elfogyott


Minnesota Vikings – Cleveland Browns
2017. szeptember 29, Twickenham Stadion

U28/U1/U3-as block55 500,-/jegy
M16/M18-as block59 900,-/jegy
L11/L12-es block65 500,-/jegy

Stadion alaprajz


NTERAKTÍV STADIONALAPRAJZ

Cégünk által biztosított belépőjegy –  Club Wembley belépőjegyek

– Ülőhely a megadott szektorokban a középső szinten
– Külön bejárat – nincs sorban állás!
– belépési lehetőség a Club Wembley társalgók, bár- és étterem részébe
– Souvenir és mérkőzés program a jegy mellé
– Nincs kötelező öltözködési szabály, viszont farmer póló nem megengedett!
– Nyitás 2,5 órával az esemény kezdése előtt

Fizetés történhet átutalással vagy készpénzben. Kérésre kedvező szállás ajánlatokkal is készséggel állunk rendelkezésre! 

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail