LAVER KUPA –  évente megrendezésre kerülő teniszverseny a legnagyobb nevekkel!

A legendás ausztrál Rod Laverről elnevezett Laver Kupa egy évente (kivéve az Olimpiai Játékok), 2 héttel a US Open-t követően, mindig más helyszínen  megrendezésre kerülő férfi teniszverseny. Az első versenynek 2017.szeptember 22-24. között Prága ad otthont az O2 Arénában. A verseny során 6 európai játékosból csapat méri össze tudását és erejét 6 Európán kívüli teniszezővel. Az európai csapat kapitánya Björn Borg, a “Világ csapat” kapitánya” John McEnroe. A 3 nap alatt 12 mérkőzést lehet megtekinteni (9 egyéni és 3 páros).

CSAPATOK

  • mindkét csapatnak 6 játékosa van
  • 4 játékos a világ ranglista első 4 helyezettje (a Wimbledoni versenyt követően), a másik 2 játékost a csapatkapitány választja ki (a US Open-t követően)
  • a csapatkapitány dönt arról, hogy a 6 játékosa közül ki induljon párosban is

MÉRKŐZÉSEK

  • a Laver Kupát “hard court”, azaz kemény borítású pályán játsszák 3 napon keresztül
  • minden nap 4 mérkőzés kerül megrendezésre: 3 egyéni és 1 páros
  • minden nyertes mérkőzés 1 pontot jelent az 1. napon, 2 pontot a 2. napon és 3 pontot a 3. napon. A legtöbb pontos összegyűjtő csapat nyeri a Laver Kupát.

BELÉPŐJEGYÁRAK

 

DátumFelső szektorosAlsó szektoros
2017.09.22-24 (3 napos)ElfogyottElfogyott
2017.09.22 (nappali)ElfogyottElfogyott
2017.09.22 (esti)ElfogyottElfogyott
2017.09.23 (nappali)ElfogyottElfogyott
2017.09.23 (esti)ElfogyottElfogyott
2017.09.24 - DÖNTŐElfogyottElfogyott

Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

 A belépőjegy árak euróban és jegyenként értendőek! A belépőjegyek fizetése történhet euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban átutalással vagy készpénzben. A fenti jegyáron felül foglalásonként 15 €/foglalási díj fizetendő! A jegyek minimum párosával vagy négyesével garantáltak egymás mellé. A belépőjegyek az eseménynek otthont adó városban (Prága) lévő szálloda recepcióján történik voucher ellenében, amit mailen küldünk az eseményt megelőző héten vagy a helyszínen személyesen az arra kijelölt helyen és időben. 

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail