Get Adobe Flash player
Hungarian English French German Italian Slovak Spanish
Koncertturizmus
Feliratkozás hírlevélre
Neve:
Email:
Írjon nekünk!
Email:
Tárgy:
Üzenet:
gyorsmenű
Joomla Slide Menu by DART Creations

stadium_headline

NOU CAMP STADION

 FC Barcelona hazai mérkőzéseinek helyszíne 

noucamp5 Camp_Nou_4

barcelona_celebrations_fans_camp_nou

Az 1957. szeptember 24-én felavatott 90 000 férőhelyes stadion Az FC Barcelona hazai mérkőzéseinek helyszíne. Az 1998-99-es szezon során az UEFA "ötcsillagos stadion" minősítéssel ismerte el a Barça otthonának nagyszerűségét. A stadionban a klub történetét bemutató múzeumot és művészeti galériát alakítottak ki, s a régi játékosok és a VIP vendégek saját részlegből tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Befogadó képessége az idők folyamán változott, nyitáskor 106146 néző fért el, majd ezt 121749- re növelték a ’82- es világbajnokságra. A ’90- es évek végére az állóhelyek megszűnésével kapacitása 99000 alá csökkent. 1972. májusában a Camp Nou adott otthont történelme során először KEK- döntőnek. A Rangers 3- 2 arányban győzte le a Dynamo Moszkvát. 1975- ben elektromos eredményjelzővel szerelték fel a stadiont.

A következő években a klub korcsolya pályát, edzőpályát épített a stadionhoz, amelyek megnyitására 1982- ben került sor. Az 1982- es világbajnokság előtt átalakításon esett át a stadion, VIP helyeket, konferencia termeket alakítottak ki. A legnagyobb alakítás azonban a lelátókra való harmadik szint emelése jelentette, amely plusz 22150 ülőhelyet jelentett. 1993- tól ismét felújítások következtek. A villanyvilágítást, a vezetőknek fenntartott páholyt és a médiának biztosított szektorokat újították főként.

A ’90- es évek végén az álló szektorokat is székekkel töltötték fel, így a maximális nézőszám pontosan 98772- re változott, amely a mai napig változatlan. A komplexumban található többek közt ajándékbolt, mini edzőpálya, kápolna a játékosok részére s nem utolsó sorban Katalónia leglátogatottabb múzeuma, az 1984- ben átadasra került El Museu del Barca, amely évente 1200000(!) látogatót vonz. 1420 emléktárgyat láthatnak az ide látogatók a klub történelméből, ebből 420 db trófea!

A Camp Nou az európai futball egyik legcsodálatosabb “gyémántja”, az UEFA elit stadion minősítését kapta. 

Cím: Avenida Aristides Maillol 08028, Barcelona


Térkép Hotelek BarcelonábanMetrótérkép

 

Stadion megközelítése:

Barcelona repülőtérről félóránként gyorsvasút közlekedi a városba.

A Girona repülőtérről, ahova a "fapados járatok érkeznek" , taxival érdemes a Girona vasútállomásig menni, ahonnan vonattal lehet a városközpontba jutni. A repülőtérről transzfer buszok is közlekednek a városközpont felé, ezekről a légitársaságnál érdemes érdeklődni.

A városközpontból a 3-as és az 5-ös metróval lehet elérni az FC Barcelona stadionját. A 3-as metróról a Maria Cristina vagy a Les Corts állomáson kell leszállni, az 5-ös metróról a Collblanc vagy a Badal állomásnál

 

Belépőjegy kategóriák, stadionalaprajz:

 

bc1kat

 Prémium kategóriás belépőjegyek

(korlátozott számban rendelkezésre álló jegyek

fix szektorokbana földszinten és az első szinten)

Estadio_CampNou_1415web

Kattintson a képre, hogy nagyban lással! 

 

További képek a stadionról

bcncat1

1 Kategóriás belépőjegy

kapu között 1-2 szint 100-as és 200-as szektorok

 noucampcat2

2 kategóriás belépőjegy

kapu között fenti szektorok vagy kapu mögött lenti szektorok

 Camp_Nou_cat2

3 kategóriás belépőjegyek

kapu mögött fenti szektorok

 


FC BARCELONA MÉRKŐZÉSRE LIMITÁLT SZÁMBAN VIP HELYEK IS FOGLALHATÓAK!

8_categoria VIP SILVER

Ülőhelyek a kapu mögötti részen a 2. szinten, TV-s kivetítés, hosztesz szolgálat, Exclusive VIP kiszolgálás. Félidőben frissítők és szendvicsek fogyasztására van lehetőség. Ügyfeleinknek, akik ezt a belépőjegytípust választják, javasoljuk, hogy legalább 1 órával a mérkőzés kezdése előtt érkezzenek, hogy kitudják használni a VIP Loudge által nyújtott szolgáltatásokat. A mérkőzés után lehetőség nyílik a játokosokkal találkozni, akik általában aláírásokat osztogatnak a VIP vendégek részére. Kérjük kedves vendégeinket, hogy az alkalomhoz illő öltözetben - nem sportosan - jelenjenek meg! A jegyhez barcelona sál jár ajándékba!

ubicacions_partit-map_vips VIP GOLD

Ülőhelyek a két kapu között hosszanti oldalon a földszinten vannak központi helyen a kispad közelében, Exclusive VIP kiszolgálás. Félidőben frissítők és szendvicsek fogyasztására van leghetőség. Ügyfeleinknek, akik ezt a belépőjegytípust választják, javasoljuk, hogy legalább 1 órával a mérkőzés kezdése előtt érkezzenek, hogy kitudják használni a VIP Loudge által nyújtott szolgáltatásokat. A mérkőzés után lehetőség nyílik a játokosokkal találkozni, akik általában aláírásokat osztogatnak a VIP vendégek részére. Kérjük kedves vendégeinket, hogy az alkalomhoz illő öltözetben - nem sportosan - jelenjenek meg! A jegyhez barcelona sál és stadiontúra jár ajándékba!


 

Stadiontúra:

bcnexpreience

20100105NUEVAEXPOSICIONMUSEUFCB012

A Nou Camp stadion látogatása az egyik legjobb módja annak, hogy megismerd az Fc Barcelona csapatát. A látogatás a múzeummal kezdődik, amit nem rég újítottak fel. A múzeum felfedi neked az Fc Barcelona történelmét és megmutatja neked azt az érzést, hogy a Barca „több mint egy klub”. A múzeum után megtekintheted az öltőzőket, a pályát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész stadionra. Itt minden focirajongó álma valóra válik és meg tudja milyen érzés Barca játékosnak lenni. Bepillantást nyerhetsz még a televíziós stúdióba, a sajtószobába és a kommentári állásokba. Audios idegenvezetés van katalán, spanyol, angol, francia, olasz, német és holland nyelven. A Stadiontúra a mérkőzések napján nem vehető igénybe!


A Stadiontúra ára:    25 € ~ 7 500,-

Azon ügyfeleink akik minimum 2 éj szállást foglalnak nálunk, jegyük mellé ajándékba adjuk!


 


 
Dynamic Events a facebookon is!