“több mint egy klub”

Az 1899-ben Hans Gamper által alapított csapat mottója: “Més que un club” azaz “több mint egy klub”. Nem véletlen a mottó választás, hiszen a csapat  a katalán életérzés és öntudat jelképe, mely a történelmi múltat tükrözi a presztízs csaták során, mely csúcspontja évről – évre az El Clasico, azaz a Real Madrid elleni derbi. Egy FC Barcelona meccs tehát több mint egy futball, ezt azonban csak a helyszínen lehet átérezni. Az FC Barcelona azon ritka klubok közé tarozik, melyek a spanyol labdarúgó-bajnokság létrehozása óta folyamatosan az első osztály küzdelmeiben vesznek részt. A csapat a 2008/09-as szezon végéig 19 alkalommal volt bajnok és 22 alkalommal szerezte meg az ezüstérmet és számtalan nemzetközi tornán szerepelt sikerrel. Legutóbb a 2009-es Bajnokok ligáján aratot győzelmet a Manchester United csapata felett. A csapat eddig olyan világhírű külföldi játékosokat tudhatott a soraiban, mint Kubala László, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán, Johan Cruyff, Diego Maradona, Gary Lineker, Romário, Rivaldo, Luís Figo, Ronaldo, Ronaldinho és Thierry Henry, hogy csak a jelentősebbeket említsük. A klub hazai játékosai közül pedig számos labdarúgó volt meghatározó tagja a spanyol labdarúgó-válogatottnak.

Belépőjegy kategóriák:

Belépőjegy kategóriaLeírás / elhelyezkedésLátkép egy-egy blockból
4. kategóriáskapu mögött felső szektorok
(500-as blockok)
noucampblock526dyn
3. kategóriáskapu mögött felső szektorok
(400-as blockok)
noucampblock419dyn
2. kategóriáskapu mögött lenti szektorok
(100-300-as blockok vagy kapu között 500-as blockok)
noucampblock221dyn
1. kategóriás (fedetlen)kapu között felső szektorok
(400-as blockok vagy szögletvonal 100-200-as block) LATERAL Tribünön
noucampblock338dyn
1. kategóriás (fedett tribün)kapu között felső szektorok
(400-as blockok vagy szögletvonal 100-200-as blockok)
noucampblock101dyn
Prémium kategóriáskapu között alsó szektorok középen
(100-200-as block)
noucampblock032dyn

Érdemes előre, még itthon megvásárolni, hogy soron kívül jusson be! A meccs napján nincs stadion túra! Ára: 30 €/fő


Cégünk az FC Barcelona hivatalos jegyértékesítő partnereként jegykontingenssel rendelkezik, így a jegyek garantáltan egymás mellé szólnak, akár több vásárlása esetén is! A jegyek e-ticket formájában kerülnek átadásra.


 Belépőjegyárak a 2017/2018-as szezonra

VIP és HOSPITALITY belépőjegyek is foglalhatóak limitált számban! Jegyárak, kategóriák iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ha többet szeretne tudni a jegykategóriákról, a Nou Camp Stadionról, kattintson IDE!

DátumEllenfél3. kat.2. kat.
(rövid oldal)
1. kat.
(400-as blockok)
1 kat.Prémium
2018.05.20 / 20:45Real Sociedad145 €175 €215 €245 €295 €

A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor.  A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-jegy formájában kerül átadásra, a másik fele papír vagy bérlet formájában vehetőek fel szállodában voucher ellenében.

Stadionalaprajz
Stadion Alaprajz

Barcelona Metró
Barcelona Metró

A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel.

A belépőjegyek egy része e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén, másik részük külön szállás nyilatkozaton megadott szállodában – amennyiben az utas maga intézte azt – vagy az általunk foglalt szállodában vehetők fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.


FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail