“Zebrák”

A Torinó-i székhelyű 1897-ben alapított Juventus FC; becenevükön “zebrák” – ahogy többek között becézik a fekete-fehéreket – visszatért az első osztályba. 51 trófeát nyert a csapat, közte 31 bajnoki címet és 9 olasz kupát. Európában a harmadik legsikeresebb klub és a világon a hatodik legtöbb trófeát szerezték meg, amit eddig a FIFA feljegyzett. A címek között szerepel 2 BL cím valamint 3 UEFA-kupa is. A Juventus az egyetlen csapat a világon, mely az összes UEFA által kiírt kupából begyűjtött legalább egyet. Olaszországban a Juventus-nak van a legtöbb szurkolója (főleg délen) és a világon is az egyik legnagyobb szurkolótáborral rendelkezik (kb. 170 millió). A csapat Olaszországban több másik klubbal is rivalizál, főként a városi rivális Torinóval. Ezt a mérkőzést “Derby della Mole-nak” hívják és fokozottan nagy érdeklődés kíséri. A világ egyik legjelentősebb és legsikeresebb olasz csapata. A “zebrák” olyan játékosokkal állnak fel évről évre a zöld gyepre, mint Buffon kapus vagy az örökifjú csatár, Del Piero. Az 1990-es világbajnokság alkalmával megnyitott Stadio Delle Alpi sajnos nem a legszerencsésebb felépítésű – néhány helyről nem igazán lehet látni a pálya eseményeit, ráadásul huzatos és hideg és a várostól is eléggé kiesik. Jelenleg a klub saját építésű stadionjában, a 2011. szeptember 8-án használatba vett, 41 000 néző befogadására alkalmas Juventus Arénában játssza a mérkőzéseit, amely a Stadio delle Alpi helyén épült fel.

Utazzon hát velünk és élje át a Juventus hazai mérkőzéseinek leírhatatlan hangulatát a Juventus Arénában!

Belépőjegyárak a 2017/2018-as szezonra

Prémium Club és Hospitality jegyek is foglalhatóak limitált számban! Jegyárak, kategóriák iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

A mérkőzések pontos kezdési időpontja ITT ellenőrizhető!

 Dátum Mérkőzés Kapu mögöttHosszú oldal, felső, szélső (Est 2 Lateral)Hosszú oldal, felső, középső (Est 2 Central)Hosszú oldal alsó középső szektoros (Est 1 Central)
2018.04.22 / 20:45SSC NapoliElfogyottérdeklődjönérdeklődjönérdeklődjön
2018.05.05 / 20:45FC Bologna195 €245 €315 €450 €
2018.05.20 / 20:45Hellas Verona285 €345 €415 €475 €

A fenti árak/jegy értendőek a megadott valuta nemben és kategóriában, az utazás és szállás költségét nem tartalmazzák. A fenti áron felül kiszállítási/foglalási címen 15 €/foglalás egyszeri díj fizetendő. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma. A belépőjegyek a megadott valutában vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. 

A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel.

KÉRÉSRE KEDVEZŐ SZÁLLÁS AJÁNLATOKKAL IS KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RÉSZÉRE!

A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! 

A belépőjegyek az Önök vagy általunk foglalt szállodában valamint a stadion jegypénztárában (Acreditation box office) vehetők át a mérkőzés napján voucher ellenében a leadott fényképes okmány felmutatásával.

ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENT TARTJUK!

FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail