Belépőjegyek a 2017-es Velux Final4 Döntőre

Az EHF-bajnokok ligája a legjelentősebb európai kupasorozat a kézilabdában, amelyen klubcsapatok vesznek részt. A versenyt minden évben az Európai Kézilabda-szövetség írja ki. A Bajnokok Ligája küzdelemsorozatot először 1957-ben csak a férfi ágban rendezték meg. Ebben az évben még nem is igazából a kézilabda klubok, hanem a városok versengtek egymással. 1959-től rendezik kifejezetten a klubcsapatok részére ezt a versenyt, amelyet a kezdetekkor még Bajnokcsapatok Európa Kupájának neveztek. Nők számára 1961-től rendezik meg a viadalt. Legtöbb győzelemmel a Barcelona csapata rendelkezik, amely nyolc alkalommal hódította el a győztesnek járó trófeát.

A 2016/2017-es EHF Bajnokok ligája a legrangosabb európai férfi kézilabda kupa, mely jelenlegi nevén 24., jogelődjeivel együttvéve 57. alkalommal került kiírásra. A címvédő a spanyol Barcelona csapata. Magyarországot az MKB Veszprém KC valamint a Pick Szeged képviseli. A Veszprém selejtező nélkül, a csoportkörben kezdi majd a küzdelmeket, míg a Szeged pedig a szabad kártyás selejtezőcsoportban.

Az európai kontinens 24 kézilabda csapata szeptembertől májusig mérkőzik meg a legjobb négy közé jutásért, a VELUX EHF FINAL 4-ba kerülésért. A Kölnben megrendezésre kerülő döntőt 2017. Június 3-5. között rendezik meg a LANXESS Arénában. A helyszínen 20.000 kézilabda rajongó szurkolhat majd a legjobbaknak. Legyen Ön is közöttük!

2 napos belépőjegyárak

A jegyek itthon átadásra kerülnek. A jegyek mindkét napra érvényesek!

KategóriaJegyár
3. kategóriás belépőjegy (617/618/708)300 €/jegy
2. kategóriás belépőjegy475 €/jegy
1. kategóriás belépőjegy625 €/jegy

A fenti jegyáron felül 25 €/foglalás (egyszeri DHL díj) fizetendő

 


FacebookTwitterGoogle+PinterestPrintEmail